sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Talvisia kuvia ja muuta

Moi! Tänne blogiin en ole paljoa viime aikoina kirjoitellut,en ole jaksanut. Ricolle kuuluu hyvää,se on ollut aika pirteänä. Viime viikolla sen takajalat olivat aika täynnä nestettä,saattoi johtua rankemmasta viikosta,kun tiistaina joutui käyttämään itseään,ke ja to se hyppäsi,ja viikonloppuna se oli aluevalmennuksissa hyppäämässä. Tällä viikolla toinen takajalka oli normaali,valkoinen vielä vähän nesteessä. Viime-ja tällä viikolla olen suunnilleen joka päivä pitänyt päälle 20 minuuttia kylmäyssuojia takajaloissa. Uskalsin jopa jättää sen karsinaan ilman vahtimista suojat jalassa. 
Pari viikkoa sitten,perjantaina. Rico meni 2 tuntia. Alkeis/jatko ja poniclub. Autoin laittamaan sen ja maneesissa jo ajattelin että ratsastaja tippuu varmaan tänään. Noh,vähän ajan päästä olinkin sitten maneesissa pyydystämässä ponia. Kun menin maneesiin,poni käveli minua kohti,mutta ei uskaltanut tulla ihan luokse, sitten se tuli toisenkin kerran,mutta ei taaskaan ihan uskaltanut. Se näytti harkitsevan,mutta ei siis tullut. Sitten Jonna ja muut yrittivät sitä kauralla saada kiinni,mutta Rico pelkää niitä ihmisiä. Kaurat annettin minulle, otin sitä käteen ja tarjosin ponille,joka tuli heti. Otin nopeasti kiinni ohjista,ja poni läti vetämään taaksepäin,mutta sain sen pidettyä. Talutin sitten 2 tuntia ponia. Pointtina oli tässä jutussa se,luottaako se poni oikeasti minuun?
Ensi viikon sunnuntaina menen Ricolla estekisat,60cm. Ekat estekisat sillä kahteen vuoteen....Hevosvalinta oli vaikea,koska ensin ajattelin että kaikki haluavat Ricon,joten jätin sen aluksi pois mahdollisista hevosvalinnoista. Tivanolla taas en ole nyt syyskaudella hypännyt kertaakaan,joten en halua sillä ilman treeniä mennä kisoihin. Seuraava vaintoehto oli Riona. Sitten tuli vastaukset muutamaan kysymykseen,jotka muuttivat asioita,joten Rico oli lopullinen valinta.
Seuraavalla viikolla meillä olisi Jonna Aaltosen valkka. 15.11 meillä tulee 4 vuotta täyteen! Lisäksi hoidan Ricoa nyt 4 kertaa viikossa.












Kuvat c)Aino Ojala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti