sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Lokakuun tunteja



12.10 hyppäsin ekaa kertaa Nipsulla. Poni oli tosi hieno,eikä epäröiny yhtään.


16.10 sunnuntaina oltiin Ricon kanssa Jonna Aaltosen kouluvalmenuksessa,ja tässä kuussa ollaan näillä näkymin menossa uudestaan. Valmennuksessa mentiin melkein koko tunti ympyrällä,ja saatiin uutama vinkki,ja huomasin,että suoralla poni ol koko ajan kaula kääntyneenä sisäänpäin,vaikka en asettanut,joten volteilla ohjeena oli,että en asettaisi niin paljon,vaan pidätteitä ulko-ohjalla. Sama laukassa. Kun otin pidätteet ulko-ohjalla,laukasta tuli tasapainoisempaa ja rytmikkäämpää.

19.10 Tivanolla koulutunti,asetuksia ja siirtymiä neliöllä. Laukannostot käynnistä,melkein joka ekrta pukki,vain yksi puhdas nosto tuli. Lopussa poni oli ihan super,Tivanoksi!


20.10 Ricon kanssa loivalla kiemuralla paria estettä,saatiin yksi kerta,jolloin laukat oli oikeita suoraan.

26.10 Rionan kanssa ristikko-okseri-linjaa ja viuhkaa,jonka piti olla aluksi trippeli,mutta se muutettiin viuhkaksi. Riona oli tosi hyvä esteillä!


27.10 Ricolla oksereita ja kolmen esteen rataa,ensin hirvitti,kun okserit oli meidän normaalia estekokoa isompia,mutta poni oli oikein hieno,joka esteeltä oikea laukka ja poni hyppäsi mistä halusin!


2.11 Menin Dillellä,tehtiin asetuksia ja taivutuksia taas neliöllä,käynnissä sujui tosi hyvin,ravissa ei sujunut aluksi yhtään,mutta kun sain hallinnan niin ravikin meni hyvin,laukkakin oli hallinnassa ja meni hyvin. Dille on kyllä hieno hevonen,kun sitä osaa ratsastaa!

3.11 Ricon kanssa vihdoin koulua,väistöjäkin pitkästä aikaa! Käynnissä voltilla takaosaa ulospäin,ravissa ympyrällä avoin puolikas takaosaa ulospäin. Käynnissä hyvin,ravissa poni meinasi lähteä juoksemaan,aina ennen väistön aloittamista muutama napakka pidäte niin lopuksi poni väisti hyvin! Laukassa yritin pitää ponin suorana ulko-ohjalla ja ainakin laukka oli hallinnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti