keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Koulutreenejä ja valmennus


9.11 Hyppäsin aika kimuranttia tehtävää Lamocalla,heppa tuntui oudolta kun en sillä ollut yli kahteen vuoteen mennyt. Lamoca oli kuuitenkin tosi kiva ja selviytyi hyvin aika tiukoista käännöksistä.

10.11 Ricon kanssa ilman satulaa avoja joka asekllajissa. Ensin ajattelin,että joo ei tule mitään,poni vaan juoksee alta,mutta sehän teki tosi hyvin ja maltillisesti,jopa laukassa! Oikeassa kierroksessa vauhti meinas vähän kiihtyä.

13.11 Oli odotettu päivä,seuran estemestaruudet. Ricolla,kahden vuoden estekisaustauon jälkeen,luokkaan 60cm. Luokassa oli vain 6 osallistujaa,osa sellaisia,jotka ovat nopeita ja aika varmoja sijoittujia. Laitoin kannukset,ja ainakin poni eteni. Rata oli tosi hyvä,paikat hyviä ja vain muuta,man kerran piti vaihtaa laukka. 
Kun kaikki olivat menneet,tajusin,että olimme ainoat puhtaan radan saaneet,ja siinä samassa luokan voittajat! Hienoin poni !!Linkki ratavideoon!

16.11 Jatkettiin koulutreenejä, taivutus ympyrällä aiheena. Ensin takaosa ja sitten etuosa. Yritettiin,ihan hvyin meni. Olen muuten huomannut,että osaan istua ja käyttää jalkoja samaan aikaan ravissa.

Lopputulos oli kuitenkin ihan älyttömän hyvä! 
17.11 Atella siirtymiä,ihan hyvin meni.
20.11 Jonna Aaltosen valmennus,hieno poni,oli koko tunnin ajan tuntumalla. Tehtiin kulmiin voltit ravissa ja myöhemmin laukassa. Ravi oli hyvää,takajalat alla ja lopuksi aika hyvä muoto hetkittäin. Laukka oli vähän juoksemista,lopuksi siinäkin tuli muutama hyvä pätkä. 
Tähtäimessä on seuraavaksi 27.11 olevat seuran koulumestaruudet,kilpaillaan ponimestaruudesta ratana EB Special 2015. Katsotaan,kuinka käy,tän kauden kruunaisi kyllä sijoitus!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti