tiistai 31. toukokuuta 2016

Ensimmäinen HeB

Sunnuntaina 22.5 menin hrjoituskisoissa Ricolla ensimmäise HeB ratani,ratana HeB:3 2009. Ekan kerran kisoissa menin myös pitkällä radalla.
Kisat alkoivat klo 14,ja menin ja kahdeltatoista tallille,Siiri otti ponin sisälle ja itse otin Aten,ettei se jäisi yksin tarhaan. Harjattiin poni valmiiksi ja haettiin varusteet valmiiksi,poni ei onneksi ollut kovin pölyinen.
Yhdeltä menimme rakentamaan rataa,ja se vähän kesti,mutta saatiin rata valmiiksi pienen vääntämisen jälkeen.
Kävin auttamassa Siirin selkään,koska Siiri meni ennen minua. Itse olin yhdeksäs lähtijä.
Kuvasin muutaman radan,ja sitten hain kypärän ja muut tavarat tallista,ja rupesin verkkaamaan ponia.
Poni oli tosi hyvä verkassa,ja oli osaksi kuolaimella ja hyvin rentona ravissa varsinkin. Tein kahdeksikkoja,voltteja,väistöj ja ravi-pysähdys-ravi siirtymisiä. Rico ravasikin aluksi tosi reippaasti,ja reagoi kerrankin kannuksiin! Pysähdyksissä poni tuli kättä vasten. Laukassa poni meni ihan tavallisesti. Verkan lopussa ätin raipan pois,koska sitä ei radalla saanut olla,koska minulla oli kannukset. Sen jälkeen poni oli tosi laiska. Radalla turhauduin,kun poni ei liikkunut,ja kulmat ei oikein onnistuneet,muut siirtymiset jne.menivät hyvin,paitsi toinen laukannosto myöhästyi. Radan jälkeen fiilikset eivät olleet kovin hyvät,kun ponin hyytyminen radalla oli varmaankin liian pitkän verkan syy,eli oma virheeni,mutta virheistä oppii! Prosenti 54,545%,yllättävän hyvät,vaikka oli tiukka tuomari,ja oltiin 18/20,joten ei viimeisiäkään!
Radan jälkeen kävelin ja sitten vein ponin talliin ja purin sen,ja menin kuvaamaan muiden ratoja.







Kuvat c) Mette K.

Nyt kisojen jälkeen olen sitä mieltä,että pysytellään siellä HeC-radoilla. Joskus ehkä voidaan vielä kokeilla Helppoa B:tä.

-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti