perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kesäkuun alun tunteja

Moi! Blogi on ollut nyt vähän tauolla,kun en ole jaksanut kirjoittaa,mutta nyt kerron kesäkuun alun tunneista.
30.5 Tivano
Menin koulun liikuntapäivän ratsastustunnin Tivanolla,vaikka oli kuum poni oli huippu! Tehtiin ravissa voltit kulmiin ja siitä jatkettiin avoa,ravissa meni ihan hyvin,mutta laukassa meni tosi hyvin,en olis Tivanosta uskonut että se niin hyvin tekee,vaikka osaavahan se on,yllätyin silti!
Laukka nostettiin käynnistä,ja Tivano nosti tosi hyvin,välillä pienne pukin kautta,mutta huomasin,että käynnistä Tivanolla on paljon helpompi nostaa,kuin ravista,jolloin se lähtee juoksemaan,mutta takaisin tehtävään. Laukassa tehtiin kulmiin voltit ja laukka-avoa pieni pätkä,ja kuten kerroin,se meni tosi hyvin!












1.6 Valkassa Ricolla
Kesäkuun ensimmäisen tunnin  menin Ricolla. Meillä olisi pitänyt olla esteitä,mutta mentiin sitten koulua,mikäpä siinä,mutta miulla oli polvipaikkaset housut ja Rico,joten luulin etten pysty istumaan ravissa,mutta yllätyin taas.
Tehtiin käynnissä uraa pitkin väistöjä,Rico meni ne hyvin.Jatkettiin ravissa. Ajattelin että poni lähtee juoksemaan ja tulee taistelu kumpi on pomo,mutta se yllätti täydellisesti,ja teki väistöt hyvin!
Lopuksi tultiin suurella keskiympyrälle,jossa laukattiin,,oli hiukan vaikeeta istua laukassa luistavilla housuilla,ja poni oli sairaannopee. Mentiin vielä hetki ravi-käynti-ravi-siirtymiä ilman jalustimia.






2.6 Rico
Menin Ricolla tämänkin tunnin,mutta siitä ei ole kuvia. Tehtiin ravissa siksak väistöä,ja se meni huonosti, Poni juoksi alta ja vetokisahan siitä tuli,suorana väistäminen ravissa ei ole Ricon juttu.  
Käynnissä se meni paljon paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti