torstai 19. toukokuuta 2016

Muutama viikko

11.5 menin yllätykseksi Lilillä,tallin suurimmalla hevosella. Olin ihan että onhan Lili kiva,kun se on niin herkkä! Tehtiin tunnilla HeB:3 radan asiota,kun oli viimeinen koulutunti ennen koulukisoja. Lili tuntui tosi isolta,kun olen mennyt poneilla jotka ovat Liliä 30cm pienempiä.

Ravissa tehtiin kahdeksikkoja ja laukassa voltti E:hen ja lävistäjä F-H.Odotin että Lili vaihtaisi laukkaa,mutta ei se vaihtanut.



Lili meni pätkittäin ravissa tosi hyvin!





12.5 torstaina menin maaston Tivanolla.Oltiin jonon viimeiset,ja jäätiin aina välillä jälkeen,mutta ravattiin muut kiinni. Ravissa ja laukassa Tivano oli tosi reipas,laukkapätkä mentiin aluksi kovaa,mutta sitten saatiin muut kiinni. Takaisin tallille mentäessä Tivano lähti muutaman kerran viemään ja pukitteli ja hyppeli ihan kunnolla :D Meinasi kerran vetää miut alas sieltä,jota en Tivanosta ois uskonut!

18.5 menin maaston Nipsulla. Mentiin suunnillen sama lenkki kuin torstaina. Ravattiin pari pätkää,ja NIpsu olisi halunnut vaan mennä. Laukkaamaan ei päästy,kun kaikki ponit eivät olleet kontrollissa.



Ricon tultua käytiin syöttelemässä poneja. 

19.5 menin torstain tunnin Dillellä,joka oli todelinen yllätys.Tunnista ei ole kuvia,ja Dille oli ihan kiva, Tultiin pituushalkaisijaa ja laukkatehtävää HeB:3 radasta. 
Sunnuntaina olis toivottavasti Ricolla eka Heb. Katotaampa miten menee kun olen viimeeksi mennyt sillä pari viikkoa sitten.

-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti