lauantai 2. huhtikuuta 2016

Viikko tallilla

Ricon hoidin tällä viikolla kaikkina päivinä,kun Emma oli matkalla. Aloitetaan maanantaista:
Menin tallille videltä,ja käytiin ottamassa ponien kanssa kuvia ulkona. Kävin auttamassa Ricon ratsastajan selkään ja siivosin karsinan,ja ponin tultua tunnilta seitsämältä vein sen käytävälle harjattavaksi. Harjasin sen hyvin ja vein sen kahdeksan aikaan karsinaan ja lähdin.




Maanantaina




Tiistaina menin tallille neljän jälkeen. Rico meni yhden tunnin,viideltä. Autoin Iiristä laittamaan Liskan kuntoon,ja kävin ottamassa parit kuvat Saarasta ja Atesta ulkona,jonka jälkeen putsasin ponin karsinan. Sen jälkeen kuvasin tuntia. Iiris halusi mennä ottamaan Tivanon kanssa kuvia,joten lähdettiin Ricon kanssa mukaan. Kuvailun jälkeen harjasin ponia tunnin ajan,selvitin hännän ja putsasin harjat.
Keskiviikko
Keskiviikkona oli valkka,jonka menin Liskalla.Tunti mentiin ympyrällä ja suurin osa ilman jalustimia. En tehnyt mitään ihmeellistä tallilla. Ilmoittauduin muuten 10.päivä oleviin estekisoihin,Tivanolla 60cm.
Torstaina menin tunnilla myös Liskalla. Tunneista erillinen postaus myöhemmin. Tunnin jälkeen putsasin Ricon karsinan ja harjat sekä harjasin sen tuntien jälkeen.
Torstai

Perjantaina päsin tallille vasta kuudelta. Siivosin karsinan ja ponin tultua tunnilta purin ja harjasin sen hyvin sekä putsasin harjat,kun ne ovat niin täynnä karvoja ja pölyä.
 Lauantaina menin tallille aamusta,kymmenen jälkeen,kuvaamaan estevalkkaa.Hain Ronjan sisälle ja menin talliin. Valkan jälkeen harjasin Ricoa,ja alettiin sitten Milkan kanssa siivoamaan Dillen karsinaa vähän erikoisemmin välinein....Sitten siivottiin Ricon karsinan ja suunnattiin Jannen Vaunuun hakemaan suolakiviä. Ricon tultua tunnilta harjasin sen ja putsasin harjat. Putsasin suitset ja rasvasin ne,jonka jälkeen lähdin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti