lauantai 9. huhtikuuta 2016

Esteviikko

Tämän viikon ratsut olivat Riona ja Rico. Molempina päivinä hypättiin,koska sunnuntaina on kisat.
 Keskiviikkona tuli vähän kiire laittamaan ponia,kun piti laittaa nuoret ponit kuntoon. Ehdittiin silti ihan hyvin. Mentiin verkka ympyrällä. Piti ravata reippaammin,sitten hitaammin,kevyessä istunnassa ja sama laukassa. Ripa laukkasikin jotenkin.



Välikäyntien jälkeen alettiin hyppäämään. tultiin sinivalkoinen pysty vaemmassa laukassa ja tehtiin kavaletin ympäri voltti laukassa. Riona tuli hienosti myötälaukassa alas ja laukkasi hyvin.
Vaihdettiin tehtävää,ja tultiin sama pysty,kierrettiin päädyn kautta ja hypättiin kavaletti ja pysty uudestaan toisesta suunnasta.





 Torstaina menin yllätyksekseni Ricolla,ja hypättiin silloinkin. Alkuravien-ja käyntien jälkeen nostettiin laukka ja heti voltille. Se meni tosi hyvin. Välikäyntien jälkeen alettiin hyppäämään.Aloitettiin tulemaan pinkki pysty vasemmassa laukassa,ja sen jälkeen Jonna kysyi,onko oikea vai väärä laukka. Meillä tuli joka kerta oikea laukka(tultiin se 2x). Seuraavaksi tultiin pinkki ja sitten punakeltainen ja vielä pinkki,eli aika samankaltainen tehtävä kuin keskiviikkona. Lopuksi tultiin sama tehtävä ja vielä punavalkoinen pysty lävistäjällä,ja poni oli tosi hieno!




Huomenna sitten mennään Tivanon kanssa 60cm luokka. Luokassa on yhteensä 5 ratsukkoa,ja 2sijoittuu. Sijoituksesta ei toivoakaan,mutta jos ei viimeisiää oltais :D

-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti