sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Riona ja Liska


Keskiviikosta voitaisiin aloittaa. Menin Ripalla. Ei hypätty,vaan mentiin ulos kun siellä oli niin hyvä ilma. Tehtiin käynti-ja ravityöskentelyä,koska kenttä ei ollu niin hyvässä kunnossa että siinä ois voinu laukata. Käynnnissä menttin puoli sivua hidasta käyntiä ja nopeampaa toinen puoli. HItaampi käynti oli helpompaa,nopeampi tuotti vähän hankaluuksia. Ravissa sama juttu. Sitten tehtiin päätyihin voltteja ja mentiin hitaassa ravissa. Sitten vahdettiin nopeampaan raviin. Lopuksi siirrrytiin käyntiin ja tehtiin kierros hangessa kävellen. Hangesta tultiin pois pomppien,ja annettiin pitkät ohjat.








Torstaina menin Liskalla,ja hypättiin. Oltiin matkalla käyty hakemassa chapsit postista,ja laitoin ne jalkaan.

Ravissa tehtiin päätyihin ympyrät ja pysähdys pituushalkaisijalle kevyessä istunnassa. Se meni ihan hyvin,poni sentään pysähtyi.Laukass atehtiin päätyihin ympyrät puoli ympyrää perusistunnassa ja toinen puolikas kevyessä istunnassa.



Niskan pysyminen ylhäällä on Liskan kanssa ehkä vaikeinta,jos sen niskan päästää valumaan alas,se lähtee vyörymään etupainoisena jyränä turpa maassa.

Sitten hidastettiin ravia tosi hitaaksi.

Aluksi tultiin kaksi kertaa pituushalkaisijalla oleva pysty(kuvassa) ja sen jälkeen heti pysähdys.
Eka kerta meni vähän miten meni,toinen kerta paremmin.
Sitten tultiin punavalkoinen pysty ja kierrettiin maneesi,ja hypättiin lävistäjällä vihreä kavaletti. Se meni tosi hyvin! Viimeiseksi tultiin punavalkone ja vihreä pysty. Hyppy ekalle esteelle ei mennyt kovin hyvin,mutta toien meni hyvin.




-Sini

1 kommentti: