tiistai 15. maaliskuuta 2016

Lauantain kuvailut ja koulukisat

Lauantaina otettiin ponien kanssa ulkona kuvia. Kertokaa lempikuvanne kommenteissa!
1.
2.

3.

4.
5.
6.
7.
8.

Sunnuntaina menin tallille puolen kymmenen jälkeen,vein tavarat sisälle ja hain varusteet. Kun Siiri tuli,käytiin hakemassa poni sisälle ja harjattin se,ja kävin maksamassa kisamaksun.Laitettiin poni kuntoon ja mentiin puolen jälkeen kävelemään kentälle.Kentällä käveltiin ja mentiin sitten maneesiin verkkaamaan. Siellä kaikki oli pelottavaa,kuten tuolit ja niiden päällä olevat viltit,ja kouluaidatkin olivat aluksi tosi pelottavia.
Verkassa tein pari väistöä käynnissä,ratsastin ravia eteen ja ten laukassa ympyröitä ja tulin muutaman kerran pituushalkaisijaa. Kun luokka aloitettiin,siirryttiin toiseen päähän maneesia,jossa voi vielä verkata. Siellä tein vielä viimeiset nostot ja pysähdykset.
9.

10.
11.
12.

Ulkokuvat (c)Emilia N.






Poni meni radan tosi hienosti,eikä pelännyt mitään! Pystyin korjaamaan kaikki virheet mitä tein joulukuun kisoissa,ja poni oli tosi rento. Radan jälkeen käveltiin hetki ulkona,ja sitten vein ponin talliin ja purin sen,jotta se saisi hetken levättyä ennen seuraavaa rataa. Prosenteiksi tuli 61,667%,parannusta yli 1%!Oltiin viidensiä yhdeksästä ratsukosta.
Menin tosiaan C-merkin,enkä HeB :3,koska en halunnut vielä mennä B:tä,ku se C sitten tulikin. 

Kuvailin siinä ratoja,ja kävin auttamassa Siirin Ricon selkään.

Radan jälkeen vietiin Rico Tivanon seuraksi tarhaan.





-sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti