lauantai 5. syyskuuta 2015

Ei aihetta,mistä kirjoittaa

Moi! En oo keksiny mitän aihetta,mistä irjoittaa,koska ideat ovat vähissa,joten ehdottakaa kommentteihin,mistä voisin kirjoitaa! Kirjoitan nyt vaikka tähän psotaukseen tämän vikon talleiluista. Saattaa olla aika tylsä postaus.

Tiistai
Tiistaina siis oli tunti,ja listassa luki ensin Rico,mutta sitten lista vaihtuikin ja menin Karmenalla,josta en ollut kovin innostunut.... Tunnilla käänneltiin suoria linjoja kentän poikki ja alettiin tekemään harjoitusravista keskelle pysähdyksiä. Karme pysähtyi hyvin,raviin siirtyminen ei ihan onnitsunut. Ravissa heppa alkoi painaa kädelle,joka oli ärsyttävää. Laukka nousi ihan hyvin,mutta se tuntui silt,että kannan jokaisen askeleen itse joten annoin pari kertaa raipasta,mutta ei se zsiihenkään reagoinut paljoa. Laukattiin molempiin suuntiin ja sitten loppuverkkailtiin.


Torstai
Listassa oli Lili....Iso,kimo hevonen. Päätin sitten mennä ilman satulaa. Tehtiin väistöjä ensin käynnissä ympyröillä,sitten ravissa. Lilin ravi oli kiva istua,ja se väisti hyvin. Laukka oli sitten iha eri asia,siinä oli vaikea istua,ja ensin laukkasin vain lyhyen sivun,ja lopuksi jopa ympyrän :D
Tunnin jälkeen harjasin Hanskan kanssa Ricon ja putsasin harjat ja harjasin huovan. Kuvasin valkan ja sen jälkeen laitettiin Ricolle kylmäyssuojat,jotka olivat _vähän_ isot. Harjasin vielä ponin ennen kuin lähdin.
Kyllä,olen mini






Perjantai
Menin tallille neljän jälkeen,autoin Ricon kuntoon tunnille,ja talutin sitten Liskaa,ja menin sen jälkeen siivoamaan Ricon karsinan,putsasin kupit ja harjat. Kun poni tuli tunnilta,laitoin sille linimentit ja harjasin sen.


Lauantai
Menin tänään Marvalla,josta en ollut kauhean innostunut,kolmas tunti hevosella.... Mutta aloitettiin tunti seuraa johtajaa-leikillä,tehtiin kaikenlaita,mm.ilman käsiä,pysähdyksiä jne, Sitten välikäyntien jälkeen jatkettiin harjoitusravissa ja nostettiin oikea laukka. Nosto ei ihan onnistunut,ja kun annoin laukassa raippaa,Marva potkaisi/pukitti :D Nousin sitten kevyeeseen istuntaan,ja johan liikkui  paremmin!Vasen laukka nousi heti eikä ollut erimielisyyksiä.


Nyt on ainakin tarpeeksi tekstiä,kuviakin on! Sain myös valmiiksi Disneyland-koosteideon.   Disneyland osa 1-video
Ja aloitin myös toisen blogin.


                                                                       -Sini-

2 kommenttia:

  1. No jos vaik aluks opettelisit kirjottaa! Tuolla oli nimittäin aika monta kirjoitusvirhettä.��

    VastaaPoista