maanantai 31. elokuuta 2015

Ratsastuksia

Moi! Aloitetaanko vaikka tiistain tunnista,jonka menin Jamillalla,joka yllätti täysin! Menin ilman satulaa,ja Jamilla tuntui tooosi pullealta :D
Ravissa se ei kaahannut yhtään,vaan ravasi normaalia ravia,ja olin tosi yllättynyt! Sen ravi oli pehmeää ja siellä oli helppo istua. Tehtiin temponmuutoksia sekä laukattiin molempiin suuntiin,oikea laukka oli parempi,kun sen sai pidettyä jollain tapaa kasassa,eli lyhyenä.

Jamilla viime kesänä


Torstaina menin sitten Ricolla,ja menin kokopaikkaisilla housuilla. Huomain,että pystyin istumaan paremmin niillä,kuin polvipaikkaisilla. Laitoin aluksi rei"än pidemm't kuin normaalisti,mutta siitä ei tullut mitään kun jalat heiluivat ja tuntui että en saa kantapäitä alas. Harjoiteltiin laukanvaihtoja käynnin kautta kolmikaarisella. Laukat nousi hyvin,mutta käyntiin siirtyminen meni aina tosi huonosti! Sain pidättää vähän aikaa että poni suostui siirtymään käyntiin.


Sunnuntaina pääsin menemään Lakulla.



Käynnissä tein ympyröitä ja pysähdyksiä yrityksenä saada poni taipumaan,kun se on hieman hankalaa. Kyllä se johonkin taipui,ja otin sitten ravia. Ravissa tein voltteja ja pari käyntisiirtymistä.
Ravissa Laku ei meinannut millään taipua,ja vaihdoin vähän ajan päästä suuntaa,jossa kokeilin sitten laukkaa. Lauknnostoja otin vain pari,kun Laku ei meinannut kääntyä voltille ennen nostoa,joten harjoiteltiin sitten kääntymistä. Kyllä se loppujen lopuksi kääntyi ihan hyvin. 













-SINI-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti