sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Viikon tunnit

Tiistaina menin Rionalla,ja olin innoissani. Tunnilla mentiin puomeja. Alkuverkan jälkeen alettiin tekemään ravissa ympyrää kevyessä istunnassa puomeja. Ripa meni hyvin ja taipuikin,toisin kuin oikeassa kierroksessa se ei taipunut kulmissa eikä ympyrällä. Tultiin sen jälkeen muutaman kerran molempiin suuntiin puomi voltilla ja sitten 2 puomia ympyrällä.



Ihana toi takki.... 
Ripa vaihtoi aina laukan tolla puomilla :D



Välillä laukka hyytyi,mutta poni oli <<3


Torstaina menin taas Ricolla, ja tehtiin väistöjä,mutta sitä ennen oltiin hetki ympyrällä. Oikea asetus meni hyvin,vasen vaati eemmän työtä,koska en osaa vieläkään käyttää vasenta pohjetta kunnolla. 
Sitten kun sain asetuksen,pidettiin välikäynnit,jonka jälkeen väistätettiin pätkiä käynnissä uralla.
Aluksi meni aika huonosti,Rico vaan valui aitaa kohti eikä väistänyt. Lopuksi se kuitenkin meni hyvin,istuin suorassa,pystyin tekemään pidätteitä ja sain ponin väistämään,mutta työtä se kyllä vaati!
Lopuksi vielä laukattiin molempin suuntiin.Sain Ricon laukan aktiiviseksi,mutta se meni vähän liian kovaa.







Ricon tapa väistää




Tänään menin taas Lakulla. Aloitin voltilla ja pysähdyksillä käynnissä. Ravissa menin aluksi vain uraa pitkin. Sitten tein voltit harjoitusravissa ja kevensin muuten. Vaihdoin suuntaa ja tein sen toiseen suuntaan. Sitten aloitin laukkaamaa. Tein pitkälle sivulla harjoitusravissa voltin,ja sitten nostin laukan. Ekat nostot eivät onnistuneet.mutta ne sitten paranivat. Laukkasin toisenkin pitkän sivun. Laukksin vielä toiseen suuntaan,kunnes tein vielä ravi-käynti-ravi siirttymiä. Sitten menin vain loppuravit-ja käynnit. Otin melkein koko ponin märällä sienellä,kun se oli niin hikinen,ja vein sitten laitumelle.


-Sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti