lauantai 6. kesäkuuta 2015

Estekisat Tivanolla

Viime sunnuntaina menin 40cm luokan Tivanolla. Menin talille vähän ennen kolmea,ja lähdin kentälle radanrakennukseen. Radassa oli seitsemän estettä. Kävelin rataa ja sitten menin laittamaan Tivanoa,joka menisi minua ennen puomiluokan ja kerran 40cm luokan. Harjasin ja varustin sen Tivanon muiden ratsastajien kanssa,jonka jälkeen menin kentälle katsomaan puomiluokan verkkaa ja ratoja,kunnes oli aika lähteä vaihtamaan vaatteet ja sitten menin Tivanon selkään. Kävelin pitkin ohjin hetken,kunnes otin ohjat ja tein muutamat pysähdykset ja ravissa muuutamat voltit ja sitten hyppäsin 3 verkkahppyä,ensin ristikko ja 2 kertaa okseri. Tivano tuntui aika laiskalta,mutta sain laukankin nousemaan jotenkuten. Verkka oli tosi lyhyt ja nopea,mutta kyllä se riitti.

 Ensimmäiselle esteelle tulin ravissa,ja yli mentiin.


  Toinen este,keltapunainen okseri. Sille tultiin laukassa,ja jatkettiin reippaassa laukassa!


 Laukassa tultiin kolmoselle,taisi kylläolla väärä laukka:D


  Kolmosen jälkeen Tivis vaihtoi laukan pukin kautta ja jatkettii oikeassa laukassa(?) neloselle,jolle tuli kummallinen hyppy ja menin vähän kaulalle...

 Vitoselle laukassa suoraan neloselta,ja sille tuli hyvä hyppy!

 Jatkettiin laukassa ja tein hyvän tien kutoselle,sarjalle. A-osalle hyppy lähti kaukaa,ja jäin jälkeen.
B-osalle tuli hyvä paikka ja se ylittyi hyvin.


 Muurikin meni hyvin,tultiin sillekkin laukassa!

Kiitos kuvista Hannele ja Pauliina :)

Olen tosi ylpeä Tivanosta,koska vaikka se oli väsynyt,se laukkasi ison osan radasta. Puhdas rata siis tuli,ja saimme ruusukkeen.

Radan jälkeen kävelin aika pitkät loppukäynnit kunnes vein ponin talliin,purin sen,vein varusteet ja laitoin linimentit jalkoihin. (Paitsi Mari purki Tivanon loppuun,kun minun piti mennä palkintojenjakoon.)

Pariisista ja Disneylandista teen postauksen myöhemmin,kunhan ehdin+sieltä tulee video+miun ja Tivanon ratavideo tulee myös kun ehdin lataamaan sen+huomisista kisoista tulee myös sitten jossain  vaiheessa postausta. Menen siiskoulukisoihin Rionalla.


                                                                            SINI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti