sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Viikko 25: Rico

Keskiviikkona 22.6 menin valkassa Ricolla.
Tunnilla tehtiin väistöjä,käynnissä ja ravissa,käynnissä meni tosi hyvin,mutta ravissa se ei taaskaan sujunut,poni vain juoksi alta. Laukat nousi hyvin.







Torstaina 23.päivä menin oman tunnin Tivanolla,mentiin kolmikaarisia,ja tehtiin niillä siirtymiä,esim.jokaisella suoristuksella käyntisiirtymä,eli piti saada poni herkäksi avuille. Meni ihan hyvin,laukatkin meni ihan hyvin. Kastuttiin taas märiksi,kun satoi vettä,kuten edelliselläkin viikolla.
Tunnin jälkeen Tivano jatkoi,ja kävin vaihtamassa vaatteet,jonka jälkeen harjasin Ricoa. Yllätykseksi sain mennä kaverini puolesta estevalkassa Ricolla,mentiin vähän erikoisempia esteitä.
Tuntui tosi oudolta olla sillä tunnilla vaihteeksi ponin selässä,eikä istua kuvaamassa.
Alkuverkka mentiin ympyrällä,kevyessä istunnassa,esteistunnassa,kaikissa askellajeissa. Sain Ricon paremmin avuille tällä tehtävällä,kun keskiviikon tehtävällä.
                                                                             Torstain kuvat&laidunkuvat c)Emppu
Heti kun poni pääsi käyttämään selkää vapaasti,se meni tosi hyvin!

Ensimmäiseksi tultiin pysty,jonka alla oli risuja ja oksia. Kun käytiin tutustumassa siihen,Rico otti hampailla yhestä oksasta kiinni,joten ei kovin pelottava :D
Tultiin tuo este 2 kertaa,molemmilla kerroilla mentiin hyvin yli.

Tämän esteen puomia Rico maistoi,ja tultiin tämäkin 2 kertaa. Toiselle kerralle sitä nostettiin vähän,kuvassa sitä on nostettu. Isommalle Rico oikein imi,eikä katsellut yhtään!

Lopuksi mentiin muuria niin,että kun kaikki olivat tulleet,siitä otettiin yksi pala pois,joten se kapeni.


Tähän tuntiin oli hyvää päättää kevätkausi,en jäänyt yhdessäkään hypyssä jälkeen,poni oli mahtava ja oli tosi kiva hypätä erikoisesteitä pitkätä aikaa❤️

Laitoin ponin kuntoon yhdeksäksi,jolloin hepat lähti laitumelle.




-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti