maanantai 4. heinäkuuta 2016

Riona,Rico,Tivano.....


 8.6 valkassa estetunti Rionalla
Mentiin  maneesissa,ja ratsuna siis Riona. Aluksi tultiin pieniä kavaletteja ravissa ja en muista enään muuta,tästä tunnista on niin kauan.

Ratana tultiin ekaksi ristikko,sitten käännyttiin vasemmalle,siirryttiin kartioiden välissä raviin,mentiin kavaletit ravissa,nostettiin oikea laukka ja kaarrettiin pituushalkaisijalla olevalle pystylle,siitä voltti vasemmalle ja hypättiin pysty toisen kerran.
Riona oli ihan kiva,hypyt oli hyviä mutta kääntäminen meni vähän miten meni....
Pinkki viiva on laukkaa ja sininen ravia




Sitten kävin syöttelemässä Ricoa ja hoidin sen muutenkin.
                                                                         Kuvat c)Emilia






9.6 Estetunti Ricolla
Alkuverkka tehtiin ympyröillä. Tehtiin väistöjä ja siirtymiä käynnin sisällä,samoin ravissa ja laukassa.



Poni meni hetkellisesti hyvin,oma ryhti katos  jonnekkin.


Esteinä mentiin jumppasarjaa. Ensin tehtiin voltti kahden puomin yli,sitten neljä askelta,kolme ja yksi.Tultiin 2 kertaa molemmista suunnista. 


15.6 Valkan estetunti Tivanolla
Mentiin alkuverkka ympyrällä,ilman jalustimia. Peruutuksia,pysähdyksiä,ravia kevyessä istunnassa,laukkaa.




Tässä hieman sekainen ratapiirros,mutta tultiin pysty,käännettiin oikealle ja kaarrettin toiselle pystylle ja siitä aika tiukalla tiellä kolmannelle,kierrettiin vielä valotolpan ja estekaluston ympäri,ja hypättiin eka pysty vielä kerran. 
Tultiin rata 2 kertaa,molemmat meni ihan hyvin, muutamia huonoja hyppyjä tuli,kun tultiin liian pohjaan,ja toisella kertaa mentiin tiukka kaarre väärässä laukassa,jonka takia tultiin pohjaan. Jäin myös hypyissä jälkeen...
Laukka tuntui esteiden väleissä jopa etenevän,eli hieno poni!


16.6 Tivano
Menin Tivanolla myös torstain tunnin,ja mentiin ulkona,vaikka näytti siltä että alkaa satamaan. Oltiin melkein koko tunti ympyrällä. Tehtiin avoja ympyrällä,vaihdeltiin asetusta käynnissä ja ravissa. Kesken tunnin alkoi satamaan ensin räntää ja sitten vettä,joten kastuttiin. Jossain vaiheessa mentiin ravissa 1/4 ympyrää asetus oikealle,1/4 vasemmalle ja sitä rataa. Siinä täydeksi yllätykseksi Tivano rupesi antamaan niskasta periksi,pieniä pätkiä kerrallaan.
Välikäyntien jälkeen nostettiin ympyrällä laukka ja laukattiin seuraava kiinni,lopulta laukattiin kaikki yhtä aikaa ja tehtävänä oli avoa laukassa,mutta se ei nyt ihan onnistunut.


Kerta kaikkiaan hieno!


-Sini

2 kommenttia:

  1. Oon näköjään hirveän pikkutarkka tästä, mutta pilkun jälkeen tulee välilyönti :D Muuten tää oli todella kiva postaus! Kiva, kun kuvia oli näin paljon :) Kivan näköisiä ratsuja!

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista