maanantai 15. helmikuuta 2016

Ninnu ja Tivano

Moi! Tällä viikolla menin valkan Tivanolla,ja torstain tunnin Ninnulla.

Tivano oli valkassa super,liikkui tosi hyvin eteenpäin! Jakauduttiin kahdelle ympyrälle,ja niillä työstettiin poneja. Hidastettiin ravia ja pidennettiin askelta. Otettiin myös asetus läpi,ja mentiin ilman jalkkareita. Tivano liikkui hienosti,ja asettuikin. Oon sitä mieltä että tuo poni on aina välillä hetkellisesti kouluponi. Kun tuli aika nostaa laukka,olin varma ettei se onnistu. Hidastettiin ravi tosi hitaaksi ja sitten nostettiin. Se nosti heti,ja olin tosi yllättynyt,ja tyytyväinen poniin. Laukattiin sitten siinä ja otettiin asetus taas läpi. 
Muistaakseni oikeaan kierrokseen laukattin eka,ja se meni paremmin,ja laukka säilyi koko ajan. Toiseen kierrokseen laukka ei säilynyt niin hyvin,mutta nosti kuitenkin joka kerta. 


Ninnulla menin,ja se oli yllätys,yleensä kun menen torstaisin Ricolla. Menin ilman satulaa,koska rakastan Ninnun selkää <3
Tehtiin raviväistöjä keskihalkaisijalta uralle,ja mennyt ihan putkeen. Ninnu oli (kuten tavallisesti) tosi tahmea,ja väistöt eivät oikein onnistuneet. Takaosa jäi jälkeen eikä väistänyt. Jäätiin ympyrälle,ja väistätettiin takaosaa ulos,ravissa ei oikein väistänyt,mutta käynnissä se lopuksi onnistui. Piennennettiin ja suurennettiin ympyrää väistättämälllä,se meni ihan hyvin. Laukan nosto meni aluksi vähän miten meni,lopuksi se nosti.Laukattiin ympyrällä molempiin suuntiin.







Lauantaina oli hoitajakokous,ja jatkoin samoilla päivillä,ja sovittiin keskenään,että kaikki päivät on periaatteessa yhteisiä. 

Hyvää myöhäistä ystävänpäivää!

-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti