lauantai 4. lokakuuta 2014

Toivekuvapostaus-kuvat




Jos tätä voi ratsastuskuvaksi sanoa......Mutta tämä on yksi lemppareista!


IKÄVÄ
Paras/parhaat kaverit
(Tuo kuva Ricosta ja minusta tarkoittaa Ricoa;))



Yksi parhaimmista hetkistä Ricon kanssa!+Korkea este.

Epäonnistuminen

ILO

Lempiponi Ricon jälkeen+Lempishetu

Lempihevonen

Inhottava hevonen ratsastaa+inhokkihevonen

Inhokkiponi

Ratsastuskuva jossain muualla kuin hubsilla

Vuodenaika

Suru

Onnellisuus

Matala este

Kouluratsastus

Toivottavasti pidit!

-SINI-

9 kommenttia:

  1. Miksi juuri tuo hevonen ja poni ovat inhokkejasi? :)

    VastaaPoista
  2. Tuo "Inhottava hevonen ratsastaa+inhokkihevonen" ja "inhokkiponi" on tyhmintä mitä oon kuullut. Kyllä voi sanoa ettei pidä jostain tai joku on lemppari, mutta tuo "inhottava ratsastaa" ja "inhokki" on hölmöä. Kokemuksen kautta tiedän kyllä että Vaikeasti ratsastettavat ovat myös hyviä hevosia, niillä nyt sattuu olemaan vähän persoonallisempi luonne kun tunneillä käyvillä ikälopuilla shettiksillä. Hevoset joilla on vaikea ratsastaa ovat yleensä parhaimpia, jotka Hyvä ratsastajan kanssa menevät upeasti. Ne ovat hyvin opetettuja, jotka eivät Huonolle ratsastajalle anna mitään ilmaiseksi. Jopa hoitaessa hevonen on viaton, useimmat tuntsarit ovat vain oppineet huonoihin tapoihin kun sadat käyvät tekemässä eri asioita. Tuntihevosia ei sen puoleen kuin mitään muitakaan hevosia saisi haukkua toistaan huonommiksi tai "Inhottaviksi". Jokainen hevonen on upea yksilö. Jokaisella hevosella on erilainen luonne. Jokainen hevonen on tärkeä ja hieno. Tiedän ainakin satoja hevosia, monia satoja tuntihevosia, MIKÄÄN niistä ei ole huono, "Inhottava" tai turha. Ehket jostain hevosesta pidä, mutta älä toitota sitä ympäriinsä. Se vain kertoo, ettet rakasta hevosia koko sydämmestäsi. Jos oikeasti Rakastat hevosia, et pystyisi haukkumaan ketään. Olen nähnyt monta hevosta joilla on ollut likainen, luiseva ja haavojen peitossa ollut keho, yhtäkään en ole sanonut kauheaksi, kaikista niistä olen tykännyt ja jokaista olen myös säälinyt.
    Nyt siis kysyn, että voisitko lopettaa tuon?
    Jos sinun on ihan pakko jotain idioottimaista möläytellä, niin sano hei vaikka että "Ei minun suosikkini tai ei minun lemppari"
    Vaikka hevonen purisi, potkisi, pukittelisi, hyppisi pystyyn, tekisi mitä vaan, älä HETI sano että "Hyi mikä hevonen" Koeta oppia tuntemaan se. Se saattaakin olla sellainen, jota oikeasti voisit rakastaa.
    Toivottavasti minun ei enää tarvitse kuulla sanaakaan "Inhokeista". Ruuasta tai väristä voi sanoa inhokkinsa, ELOLLISISTA EI.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkoon vain hölmöintä,en vain pidä niistä hevosista,koska lakulla en osaa ratsastaa jne.En ole mitenkää sanonu kaikille etten pidä niistä.Jokainen hevonen/poni on omalla tavallaan vaikea ratsastaa. En olekkaan sanonut niin niistä joiden olen nähnyt tekevän noin,älä sinä välitä siitä mitä ajattelen noista hevosista,se ei vain kuulu siulle:)

      Poista
  3. Jos hevonen on vaikea ratsastaa niin se johtuu ratsastajasta. Olen nähnyt kun hyvä ratsastaja saa minkä tahansa hevosen liikkumaan hienosti ja jopa kisoissa voittamaan luokan. Sinun ratsastustapasi perusteella ei ole ihme ettet osaa ratsastaa millään persoonallisella hevosella. Hevonen menee joka kuvassa kaula pitkänä ja hirveää löntystystä. Olen nähnyt samaiset hevosen kulkeneena peräänannossakin, joten tuskin vain se niin on ettei niitä muka kukaan saisi hyvin menemään. Jopa tyttö joka minun mielestäni ratsastaa huonosti, osaa sentään peräänannot ja osaa ratsastaa eikä matkustaa ja repiä ohjista kuten sinä, joten sen perusteellä nuo sinun juttusi ovat täyttä paskaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuus nimel nii voin ottaa vakavasti nuo jutut:DD nää anot on kyl nii hauskoi! En ole ratsastanut vielä edes kolmea vuotta,joten en ole kauheab hyvä. Eli en siis osaa ratsastaa mitään peräänantoja. En todellakaan revi hevosia suusta!

      Poista
    2. Enemmä sinil kyl ohjat roikkuu ;)

      Poista
  4. Tahvo❤
    Anot voisitte lyl pitää ne isot turpanne kiinni jos ei oo mitää miuta sanottavaa ku et "sä et osaa ratsastaa" no osaatteko ite sit paremmi ku pitää tulla valittaa

    VastaaPoista