sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tallipäiviä 2#


Maanantaina ööh...........Mitäs teinkään tallilla maanantaina? No ainakin venyttelin Ricoa+harjasin sen ja harjasin myös Lanttia.Nonalla ja Lauralla oli tunti.

Laitoin Lantille upeita kampauksia ;)



Oli taas hieman vaikeuksia...........

Perjantaina harjasin sen,talutin tunnilla,siivosin karsinan,putsasin harjat,pesin jalat ja laitoin linimentit.

<3

Lauantaina menin tallille kolmen jälkeen ja kävimme harjoittelemassa kentällä mätsäreitä varten.
Emme voineet ottaa niitä,joiden kanssa menisimme,koska niitä ei ollut rokotettu,joten otin Lantin.
Harjoittelimme asettamista oikeaan asentoon ja kolmion kävelemistä/ravaamista.

Kun Viivi tuli,otin Ricon suitset,pesusienen,vesiämpärin ja saippuan,ja menin yläkertaan pesemään suitsia.

Kun olin pessyt ne,mentiin talliin ja otettiin Rico käytävälle ja harjattiin se,selvitettiin harja ja häntä,laitetiin linimentit,kaviorasvat ja vietiin takaisin karsinaan,jossa vielä venyttelin sen kanssa.

-SINI-

5 kommenttia:

  1. Näyttää aika kovakouraiselta toi sun vetäminen toiseks vikassa kuvassa! Jos hevosta pelottaa mennä talliin niin vetää ei todellakaan saa! Pitää taputella ja antaa rauhassa tulla, muuten se oppii että aina siinä kohtaa sitä aletaan satuttamaan ja se jatkaa tota ikuisesti. Yritä nyt lapsi tajuta että pelokasta hevosta ei saa pakottaa, vaan pitää antaa rauhoittua ja tulla omalla ajallaan sisään. VAIKKA siinä menisi 5 minuuttia. Luulisi että sinäkin osaisit toimia edes jonkin verran hevosten kanssa. Ja kai oot kysyny hevosten omistajilta luvan pitää blogia niiden hevosista ja julkaista tollasii rääkkikuvii?
    Muista että jos julkaiset muiden hevosista kuvia, niiden pitää olla tosi asiallisia. Hevosten omistajan pitää tietää sun blogi, jotta ne pystyy katsomaan ettet levitä mitään paskaa (kuten levität). Ja kuvissa ei saa näkyä ketään muita ihmisiä, ellei ne sulle ole lupaa antanut.
    Onko IHAN NÄÄ KAIKKI jo hallinnassa??? Empä ihan usko...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinnäkin,Rico lähti peruttamaan ja kiskoi itse narua tuossa kuvassa.On lupa kyllä.Nuo eivät ole mitään rääkkäyskuvia.En levitä,tai jos levitän sinun mielestäsi,niin mitä?On suurin osa. Tuus nimel juttelee ;)

      Poista
  2. Naru ei saa olla niin löysällä että hevosen peruuttaessa se kiristyy ja jos on lyhyt naru niin ihmisen pitäisi osata sen verran ettei pysy itse paikallaan vaan seuraa hevosta ja peruuttaminen tarkoittaa sitä, että hevosta joko pelottaa, jännittää tai sillä on epämieluisa olo. Eli silloin pitäisi mennä hevosen luokse, silittää sitä ja edetä rauhallisesti senkin tollo! Et siinä sulle, älä yritä esittää kaikkitietävää tolloo ku et ees tiiä mitää ...! XD :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuule tunnen ponin ei oo nii yksinkertasta ku luulet ano -_-
      Ponilla on aina ollu luottamus ongelmia ja kaikkee et varaa tulla valittaa anona

      Poista
    2. Jos et tunne ponia,turha valittaa.Anotha tietää kaiken;)
      Siiri mm.......

      Poista