lauantai 31. toukokuuta 2014

Tämän päivän kuulumisia ja kesälomasuunnitelmia

Äsken olin Tessun kanssa ulkona. Alotettiin esteellä.Nyt hypättiin nurmikolla,ja oli laatikot kannattimina.Se meni hyvin,hypättiin erikorkuisia esteitä 10-40 cm välillä. Treenattiin puomeja,ja kun oli yksi sellainen este,jossa oli eka puomi vähän korotettu ja sitten n.5cm korkunen ristikko,Tessu nosteli jalat tosi hyvin!

Nyt ei tullu kuvii ku ei jaksanu ottaa kameraa.

Jatkaettiin oppimaan uutta.Testattiin pujottelua!Kolme suksisauvaa pystyssä.Pujottelu meni ihan hyvin,vaikka välillä ei...........No mutta se oli ensimmäinen kerta niiin hyvin siihen nähden.
Tessu muuten täytti eilen 6v :)
Menen kohta katsomaan,onko se vielä ulkona.

Tänään saatiin todistukset,miun keskiarvo oli 8.0 :)  Nyt ois seuraavaks ylä-aste taito-ja taidepainotteisella linjalla ainakin Tinjan ja Lauran kanssa!

Maanantaina lähdetään sitten ajamaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää,klo 13.05. lähtee lento Italiaan Gardajärvelle! Elikkä luvassa yli viikon postaustauko. Olemme siellä 2-10.6.Harmittaa vain,kun ei pääse hoitamaan Ricoa yli viikkoon :(

Kesälomasuunnitelmissa on mökkeilyä,Italian matka,mökillä jollakin ponilla ratsastusta(Lotta tai se toinen),Helppo estekurssi HubSilla,sekä ratsastustunteja.Kisailut vielä harkinnassa.

Huomenna katsotaan ehdinkö tehdä Mummin tallilta postauksen.Huomiselle ei ole muita suunnitelmia kuin että Tinja tulee meille klo 11.





---------------------------------------------------sini------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti