torstai 8. toukokuuta 2014

Nossu♥

Menin siis tänään Nossulla,yli kahden kuukauden tauon jälkeen!Poni tuntui hirveän isolta Jollen jälkeen,ja alotettii siis pitkin ohjin kävelemällä.
Otettiin ohjat ja tehtävänä oli kulmat.Se meni paremmin kuin ravissa.Tehtiin siis vähän ajan päästä ravissa,ja loivaa kiemurauraa jossain vaiheessa.Otettiin välikäynnit ja vaihettiin itsenäisesti suuntaa ja sama tehtävä tähän suuntaan,mutta piti istua alhaalla satulassa,ja se oli erittäin ärsyttävää,koska pompin ylös alas.Kädet ja jalat ei kai heilunu paljoo mut pomipn silti.Alotettiin jossain vaiheessa laukannostot,eli piti laukata toinen pitkä sivu.Jännitin  sitä  hirveästi,mutta kyllähän se onnistui,ensimmäistä kertaa!Vaikka tulikin väärä laukka.......Seuraavalla kerralla tuli pukki kun autoin raipalla,mutta se oli semmonen pieni:) Ja sitten vaihettiin kai suuntaa,ja laukattiin sama pitkä sivu.Nyt tuli hyviä nostoja,ja viimeisellä kerralla saatiin laukattua melkein koko pitkä sivu.Sitten käyntiin ja pitkät ohjat.Nossu meinasi ravissa painaa kuolaimelle vai piten se sanotaan,mutta kuitenkin.
Poni talliin,se meni maailman parhaiten tällä tunnilla,nyt osataan jo Nossun kanssa kaikki perusasiat,ja ajattelin kun Outi puhui 18.5 olevista merkkisuorituksista(c)Nii ajattelin Nossua tai Ricoa,mutta sitten Outi sanoi,että jos ei ole aiemmin kisannut,kannattaa mennä tallin seura(varmaa)kisoihi kesäkuussa ja ajattelin mennä sitte niihi.No katsotaan nyt.
Meen ehkä huomenna ratsastamaan sen viidestä talutuksesta tulleen tunnin<3 Toiveissa on Nossu,Rico,ja Fiona.
Mutta mutta nyt ne kuvat!Kuvaajana toimi Lilli,ja kiitos Lillille!Pahoittelen kuvien laatua,maneesissa kun mentiin.......




Nossu oli tosi kiltisti hoitaessa ja varustaessa!










Pulla :D














Kuvissa on ihan paras laatu,mutta joo..........



Nossu juomassa :D Tai no ei se juo vielä.
Tunnin jälkeen harjasin sen ja annoin vähän leipää kun se teki niin hyvin



Huomenna siis ehkä ratsastamaan,nähdään sitten!



-SINI-


3 kommenttia:

  1. Et maininnut mitään siitä tehtävästä, jossa pituushalkasijalla SEIS ravista, ja siitä takaisin raviin, ilman käyntiä;)

    VastaaPoista