maanantai 8. toukokuuta 2017

Kahden kuukauden ajalta kuulumisia

19.3 oltiin taas Jonna Aaltosen valmennuksessa.



26.3 oli meidän kauden ekat koulukisat ja samalla ekat 2-tason kisat.
Mentiin B-merkki,jumbosijalle jäätiin,poni ei keskittynyt ja jouduimme verryttelemään vain päädyssä ja ovetkin olivat auki... Radalla poni oli ihan kiva,hids edelleen,prosentteja saatiin 54,783%,vähän parannusta meidän edellisestä B-radasta!






Ennen kisoja vähän treeniä.

2.4 oli meiän ekat 2-tason estekisat ja mentiin 80cm. 0-0 rata tuli ja poni ihan tosi reipas,ja alkurata meni vähän miten meni,taisin mennä kolme estettä ilman toista jalustinta,mutta kun sain sen jalkaan niin loppurata meni hyvin. Loppujen lopuksi oltiin sijalla 9/27.

2.
3.

5.
6.

7.

11.

Hyppykuvat c) Hannele Aulamo ja Emilia Nerg


Huhtikuun alussa kisojen jälkeen mentiin eka tunti kisojen jälkeen ulkona,poni oli ihan kiva,juoksi vain vähän alta.

Käytiin myös maastossa,ja oltiin Jonna Aaltosen valmennuksessa 2 päivää,poni oli ihan huippuhyvä ja jopa tuntumalla! Sitten käytiin myös Tivanon kanssa maastossa ja menin Rionalla yhden tunnin,laukassa muutama tosi hyvä pätkä! 


Yksi viikonloppu ja muutama muukin päivä tuli puuhailtua Oilin kanssa,ihan mielenkiintoinen poni.
(vanha kuva)

Viime viikkoina ollaan hypätty 3 kertaa onnistuneesti,jalustinten kanssa on ollut ongelmia,mutta onneksi saatiin vanhat jalkkarihihnat käyttöön! Ensi sunnuntaina mennään HeB:0,en odota ihmeitä koska ohjelmassa on keskiaskellajeja,mutta koska ne ovat harjoituskilpailut,kannukset jäävät kotiin ja raippa mukaan radalle. 20.5 olisi taas valmennus ja 28.5 2-tason kisat joissa mennään 80cm.
Kesän suunnitelmat ovat ratsastuksen kannalta vielä vähän auki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti