lauantai 31. joulukuuta 2016

Joulukuun treenausta Ricolla

24.11 Me treenattiin vikan kerran kisoihin. Laukka ja loppuravit oli hyviä,muuten poni oli liiankin energinen.

27.11 oli seuran koulumestaruudet. Mentiin ponimestaruus ja ratana siis EB Special 2015.  Verkka oli liian nopea,koska lähdettiin ekoina ja oltiin vähän myöhässä verkasta. Rata oli tosi tasanen ja poni pysy tuntumalla aika hyvin. Prosentteja saatiin 59.048% ja pisteitä 124. Sijoitus oli 5/10, puoli pistettä jäi prossista.

8.12 hypättiin taas teknisesti haastavaa rataa. Poni oli menossa,ja tehtiin itse alkuverkka. Rataan kuuluo 8 hyppyä,mutta olisi itse pitänyt ottaa enemmän kiinni esteiden välissä,ettei olisi ullut pikkuaskelia.

9.12 Hypättiin taas,en oikein saanut korjattua edellisen päivän virheitä. Kolmen esteen rataa tultiin.

14.12 hypättiin linjoja,ja poni oli taas hyvin menossa. Ensimmäinen linja tultiin seitsemällä ja toinen piti tulla kahdeksalla laukalla. Poni korjasi kahdeksannen askeleen itse. Toisen kerran tultiin ihan hyvällä laukalla,ja askelia tuli 7. Toiseen väliin siis piti tulla 6 askelta. Vähän lisää vauhtia ja tultiin tosi sujuvasti kuudella askeleella,superponi!

15.12 harjoiteltiin taas avoja,ja ekaa kertaa koulua kisojen jälkeen. Itse heilui ravissa eikä avoistakaan meinannu ravissa tulla mitään. Käynti-ja laukka-avot meni tosi hyvin.

18.12 Oli taas Jonnan valkka. Tehtiin käynnissä ja ravissa avoja ja voltti aina pitkän sivun alkuun. Poni oli aika hidas pohkeelle,mutta avot meni hyvin. Laukka meni yllättävän hyvin,ja poni alkoi antamaan niskastakin periksi.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti