tiistai 9. elokuuta 2016

Pomppis päivät 1&2

Maanantaina 18.7  riparin jälkeen lähdettiin ajamaan Pomppikseen. Perillä oltiin kuuden aikaan illalla,vein tavarat aittaan ja sitten olikin ekan tunnin aika. Menin sen Ekillä,joka oli myös leirihoitsuni. Meillä oli puomitunti. Eki oli tosi kiva,kun tajusin miten sitä ratsastetaan. En saanut nojata eteen,ja apujen piti olla mahdollisimman pieniä,eikä sitä saanut "ahdistella",ja ääniavut olivat myös tärkeitä.
Mentiin toinen pitkä sivu kevyessä istunnassa,ja tehtiin pysähdyksiä. Muuten edettiin ravissa.en muista mitä muuta tehtiin,mutta ravista pysähdyksiä ja laukannostoja. Meniin myös laukassa puomirataa. Eki oli tosi kiva,kivempi kuin viime vuonna!Hoidettiin ponit tarhoihin ja mentiin syömään ja saunottiin,ja sitten oli iltapala.
Moona

Flora


Eki










Tiistaina menin aamulla estetunnin Floralla,hollantilaisella ratsuponilla. Ei ole kuvia hypyistä,mutta tästä ponista en ekalla kerralla hirveästi tykännyt,kun se tuntui tosi laiskalta,ja hypyt oli varmaan järkyttävän näkösiä,vaikka mentiin ristikoita ja muutamaa pystyä ratana.

Iltapäivällä oli koulutunnin vuoro,ja sen menin Turgolla.
Tehtävä lyhyesti: tultiin alkuun ravissa keskihalkaisijalle ja siihen käyntisiirtymä,ja joka toinen kerta oiekalle ja joka toinen kerta vasemmalle,ja mahdollisimman suoraan. Ravissa meni hyvin,laukassa Turgo nosti väärän laukan tai laukka ei noussut,mutta saatiin lopulta sekin onnistumaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti