tiistai 5. tammikuuta 2016

Kisoissa Liskalla

Moi! Eilen olin kisoissa Liskalla,menin 60cm ja se oli ratsastuskoulun oppilaiden mestaruusluokka.
Menin Liskalla seitsämäntenä,ja ensimmäisen luokan kuvasin,ja kuvasin myös omann luokkani alun,koska ähdin seitsemäntenä ja olin toisessa verkkaryhmässä.
Verkassa ravailin ja otin muutamat hypyt,ja olin meidän verkkaryhmästämme ensimmäinen.

Verkkahyppy

Rata meni tosi hyvin,ja vauhdikkaasti,asekeleet sopivat suurimmalle osin esteitä,ja yhtään virhepistettä ei tullut. Uusintaan siis päästii,ja siinä hypättiin esteet 7,2,4,5 ja 6. Kaarteessa ennen sarjaa Liska siirtyi raviin ja otti yhden laukka-askeleen ennen estettä,ja jäin hypyssä hirveästi jälkeen,sarjan B-osalle Liska otti hypyn tosi kaukaa ja jäin siinäkin jälkeen. Poni pelasti onneksi,joku toinen ei olisi hypännyt sarjaa.

1.

2.

3.

4.sarja

6.

8.

10.


11.sarja

13.
Kiitos kuvista Hannele!
Niin kuin sanoin,rata mentiin vauhdilla. Itse en sitä päättänyt,vaan poni :DPidätin sitä kuitekin sen verran,ettei se ihan liian kovaa mene.yotuube Aika oli 42.66,sillä ajalla päästiin sijoittumaankin! Olin ihan ihmeissäni,kun minut kuuutettiin palkintojenjakoon(kyllä,vain minut koska Liska sijoittui myös kolmanneksi). Saatiin punainen ruusuke ja 4.sija(5 ensimmäistä palkittiin). Poni yllätti täysin,ja kisojen jälkeen mietin,olisiko Liska sittenkin esteille parmepi kuin Tivano?

-Sini

2 kommenttia:

  1. Todella onnistuneita kuvia, vaikka maneesissa on ainakin yleensä hankala saada kuvia, jotka eivät heilahda tai ole huonolaatuisia :D Videon perusteella teidän meno näytti ihan hyvältä, ootte sopusuhtanen ratsukko! :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat on otettu kaverini kameralla :) Kiitos kivasta kommentista!

      Poista