keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kuulumiset Su,ma,ti

Sunnuntaiaamuna heräsin ukkosen ääneen josks 20 yli 7 vai oliko se 8? Menin syömään aamupalaa joskus puol 9 ja olin sen jälkeen koneella,laitoin faceen uusia kuvia,tein kaksi albumia ja siirsin niihin vanhoja kuvia.
Se urakka ei ole vieläkään valmis! No mutta sitten menin Lauralle joskus öö öö 12 aikaa,ennen sitä olin tehnyt läksyt ja syönyt. Lauralla muutettiin blogin ulkoasua ja toivottavasti tykkäätte! Käytiin Jepen kanssa kaukolossa ja se juoksi tosi kovaa! Käveltiin takaisin Lauralle ja leikin Jepen kanssa siinä samalla kun Laura oli koneella. Laura voiteli pullat ja mie laitoin sokeria,ja sitten syötiin niitä ;)

Kotona söin ja jatkoin kuvien laittamista oikeisiin albumeihin.


Omenapuun omenat oli jo kypsiä.

Niin vihreetä!



Iskä toi miulle tämän niiden pelireissulta.

                       Tätä tehtyäni menin ulos kuvailemaan ja leikin Tessun kanssa. Mentiin neljän esteen rataa,Tessua alkoi väsyttämään jo parin kerran jälkeen. Mentiin myös kolmoissarjaa.
Lopuksi heitin rengasta ja palloa.


Kun tulin sisään,menin tekemään Mummin tallin estekisojen viimeisen luokan loppuun.
Sen jälkeen siivosin pöydän.
Tein matikan läksyt ja menin syömään ruokaa. 

Ja nyt olen koneella.

Maanantaina eli  oli koulua klo 8-14 ja kävin tallilla.
Oltais saatu,korjaan mie oisin saanut alkaa liikuttaa kahta ponia Lauran kanssa,MUTTA saan mennä vain yhden kerran koska mein ÄITI ei anna lupaa miulle koska en muka jaksais.>:(

Sinne paikkaan on kyllä n.tunnin matka mutta ei se mitään kun saisi ratsastaa ilmaiseksi.......


Shettikset.

Laura letitti Ricon harjan :3





Nii joo käytii harjaa Ricoo.

Hehe:D


  Tiistainaa oli koulua klo 8-15 paitsi päästiin kahdeta puukässästä.(Supertylsä tunti) Ja meni viemää Lauralle matkan varrella jonkun lappusen koulusta. Menin kotii,söin ja ein läksyt ja lähin  orkesterii. Siel olin tunnin ja sit taas kotiin ja koneelle. Olipas miun päivä tylsä..........
Ja sukulaisia tuli äitin synttäreille.

-sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti