keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Helppo estekurssi,ensimmäinen päivä

Menen siis koko kurssin suomenhevostamma Jamillalla. Kurssi alkoi eilen klo 19.Luulin saavani jonkun ponin,ja Jamilla oli yllätys. Se oli todella kiltisti hoitaessa ja varustaessa.

Ilme ;D

Alkukäyntien jälkeen otettiin ohjat ja tehtiin pysähdyksiä.Jamilla oli toosi reipas! Alettiin jossain vaiheessa ravaamaan,ja Jamilla meni tosi kovaa,joten siinä oli pidättäminen.Tehtiin molempiin päätyihin ympyröitä vähän aikaa,kunnes annettiin vähäksi aikaa pitkät ohjat. Otettiin ohjat ja tultiin neljää puomia käynnissä kevyessä istunnassa. Jamilla nosteli jalkoja hyvin.


Kieli :D


Sitten tultiin ravissa puomit. (Vaihdeltiin suuntaa aika paljon,en jaksa selostaa niitä tähän). Jamilla kiihdytti pitkillä sivuilla hiiiirveästi. Vaihdettiin suuntaa ja tultiin puomit ravissa taas.



Puomeja

Unski

Pulla




Pari kuvaa videolta.

Pitkät ohjat ja Outi laittoi ratsastuskoulun puoleiselle pitkälle sivulle puomin. Tehtävä oli:
Väistöä yksäripuolen pitkä sivu,F-kirjaimesta laukannosto käynnistä,laukata M-kirjaimeen(jos se nyt oli M..) ja puomin yli,sit raviympyrä katsomonpäätyyn.
Väistöt meni kai hyvin(?),tultiin koko juttu 4-5 kertaa. Eka laukannosto meni raviks,toinen ravista ku Jamilla lähti Hoffan perää ja loput 3 käynnistä.
Ympyröillä Jamilla meni rauhallisesti ravissa.
Tehtiin sama tehtävä toiseen suuntaan,ja Jamilla meni todella hyvin!
Sitten käyntiin ja loppukäynnit ja talliin.



Kun oltiin maneesissa,kuvien laatu on huono,joten laitoin joitakin aika hyviä kuvia.

Tänään sitten uudestaan :3 Outi sanoi,että tänään hypätään ympyrällä ja mennään puomeja,ja jos kenttäremontti on valmis,mennään kentällä!

                                       https://www.youtube.com/watch?v=v0HnH4qpEuk

                                              Kaikki kuvat C.Laura

                                                                      -SINI-







4 kommenttia: