torstai 12. kesäkuuta 2014

Pikkuponi,Lantti

Tänään menin Lantilla irtotunnin.Olin aika ihmeissäni,kun katsoin listaa ja siinä luki Sini-Lantti.
No  menin harjaamaan ja varustamaan Lantin. Meijän tunnille tuli pelkästään Darla,Berry,Fiona ja Lantti.Aloitettiin pitkin ohjin ja otettiin hetken päästä ohjat ja lähdettiin ravaamaan.Sitten lähdettiin tekemään kaksi loivaa kiemuraa aina yhdelle pitkälle sivulle.Lantti kuunteli hyvin,mutta keventäminen oli aika hankalaa. Mentiin pituushalkaisija ja vaihdettiin suuntaa.Sitten alettiin tekemään laukannostoja harmaan tötsän kohdalla. Lantti lähti ensin kiihdyttämään ravia,mutta nosti kuitenki kiltisti.Lantin laukka oli vauhdikasta,jos sitä piti ylllä.Laukattiin harmaiden tötsien väli varmaa 4-5 kertaa,kunnes vaihettiin taas suuntaa ja laukattiin siihen suuntaan.Sitten annettiin pitkät ohjat hetkeksi ja Outi selosti seuraavan tehtävän. Tehtiin harmaiden ovien toiseen kulmaan volttti ja mentiin samalla tötsien välistä. Voltin jälkeen mentiin pituushalkaisijalle,ja tötsien välissä käyntiin ja pohkeenväistöä kohti E:tä. Kun oli taas uralla,piti siirtyä raviin ja tehdä pääty-ympyrä ravissa.Vaihdettiin suuntaa kun oli tehty tuo kuvio ainakin 3kertaa.Lantti väisti tosi hyvin! Sitten tehtiin tuo sama vasempaan kierrokseen ja Lantti väisti vieläkin paremmin!Näidenjälkeen vaihdettiin ravissa suuntaa ja jatkettin uraa pitkin.Siirryttiin käyntiin ja tehtiin vielä yhdet voltiit ja piiiiiiitkät ohjat!Vein Lantin PonyClubilaisille ja menin hoitamaan Ricoa,koska se ei ollut vielä tunnilla.
Laitoin Ricon Tivanon karsinaan ja siivosin Ricon karsinan.Autoin Ricon ratsastajaa laittamaan Ricolle varusteet ja talutin Liskaa tunnilla.

Rico Tiviksen karsinas ;3
 
Ei tullu ratsastuskuvia,mutta ei se haittaa.
Miul oli ärsyttävä satula.Sellanen ei kunnon satula.Ja miul ois osunu kengänkärki maahan jos oissin menny illma satulaa :D
 
-SINI-

4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kivalta blogilta, mutta jos haluat parantaa blogin ulkoasua, niin suosittelen laittamaan taustan tekstille, että tuo kuva ei näy tekstin alta.. :)

    VastaaPoista
  2. Pirtsakka ote bloggaamiseen! Kivoja kuvia, saisivat vaan olla suurina, ettei pidä tihrustaa tai avata uuteen ikkunaan. Hyvin kirjoitat! :)

    http://elamanmurut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos siullekkin,yritän laittaa isommiksi,mutta siinä on kova homma.........

      Poista